Tag med til Rom i påsken 2011

Den 18.-24. april 2011 tilbyder Italiensk Forum en rejse til Rom. Rejsen byder både på byvandringer rundt i Rom og udflugter til Tivoli (Villa d’Este og Hadrians Villa) og den antikke havneby Ostia Antica nær den evige stad. Læs det detaljerede program på Italiensk Forums hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig rejsen.

Villa Adriana. Foto: Wikimedia

Villa d’Este ligger nær byen Tivoli øst for Rom. Det er en renæssancevilla med et smukt haveanlæg.

Villa d’Este – en renæssancevilla
Villaen og haven blev anlagt af kardinal Ippolito II d’Este, der var statholder i Tivoli. Kardinalen havde ambitiøse planer for sin residens, der blev anlagt efter alle renæssancens smukke, arkitektoniske idealer. Haven er eksempelvis præget af utallige springvand.

Villa d’Este blev i 2001 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, fordi renæssancens design og æstetik her demonstreres på enestående vis. Mange andre slotshaver over hele Europa er inspireret af Villa d’Estes dekorative have.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: