Seminar: Thorvaldsen inderst inde

Romselskabet S.P.Q.R. afholder i samarbejde med Thorvaldsens Museum et seminar om Bertel Thorvaldsen. Thorvaldsen var en af Europas største billedhuggere i sin samtid, og seminaret vil fokusere på mennesket og kunstneren. Emnerne, som vil blive behandlet, er Thorvaldsens “familieliv” i Rom, hans relationer til sine venner – og veninder – hans efterkommere og hans store, bevarede brevveksling. Der vil blive vist rundt i de af museets samlinger, der har relevans for seminarets indhold.

Selvportræt af Thorvaldsen

Indlæggene holdes af museumsdirektør Stig Miss samt leder af Brevforskningscentret ved Thorvaldsens Museum, mag.art. Ernst Jonas Bencard .

Tid: Lørdag den 12. november 2011 kl. 14-16

Sted: Thorvaldsens Museum, Thorvaldsens Plads 2. 1213 København K

Pris og tilmelding: 125 kr. for medlemmer af Romselskabet S.P.Q.R., 175 kr. for ikke-medlemmer. I prisen er inkluderet et glas vin eller juice, snacks samt entré til museet. Kaffe kan købes i Thorvaldsens Museums butik.

Tilmelding sker ved indbetaling til Romselskabet S.P.Q.R.’s konto, 4120 7950914534, senest mandag den 7. november 2011. Husk at anføre navn/navne og telefonnummer på tilmeldingen.

OBS: Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle-princippet gælder. Er der udsolgt, meddeles det telefonisk og beløbet returneres.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: