“Rom møder Europa”: Rundvisning og foredrag på Nationalmuseet

“Rom møder Europa”

Lørdag den 21. april 2012 kl. 14.00-ca. 16.30

på Nationalmuseet

(Vi mødes i forhallen – indgang: Ny Vestergade 10)

På Roms fødselsdag lørdag den 21. april kl. 14.00 inviteres Romselskabet S.P.Q.R.’s medlemmer og andre interesserede til rundvisning i den stort anlagte særudstilling på Nationalmuseet, Europa møder verden”.

Museumsinspektør og seniorforsker Lars K. Christensen vil guide os gennem udstillingens ni temaer, der er nedslag i Europas 2.500 år lange historie. Efter besøget i udstillingen går vi til museets festsal, hvor der serveres en forfriskning og lidt mundgodt.

Arrangementet afsluttes med et foredrag, Rom møder Europa”, af journalist på TV2 News, Lisbeth Davidsen. Foredraget koncentrerer sig om den aktuelle politiske situation i Italien, og om hvorledes Monti-regeringen forsøger at få Rom tilbage blandt de førende magter i Europa.

Hele arrangementet koster 130,00 kr. for medlemmer og 175,00 kr. for ikke-medlemmer. Beløbet indbetales til konto i Danske Bank: 4120 7950914534. Husk at skrive navn/navne og telefonnummer. Der er begrænset deltagerantal. Indbetalingen er samtidig tilmelding, og er der overtegnet, vil man få telefonisk besked. Betalingsfrist er den 13. april 2012. Også her er det en fordel, at I indbetaler jeres medlemsnummer i ørefeltet, da telefonnummer skal stå i tekstfeltet sammen med navn eller eventuelt initialer.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: