Rom kalder i september

Villa Torlonias facade. Nær villaen ligger Casina delle Civette, Uglernes Hus, som du får mulighed for at besøge under Rom-rejsen. Foto: Wikimedia

Går du rundt og savner nogle romerske temperaturer i dit liv, har du nu chancen for at deltage i en kulturrejse til Rom i perioden den 2.-8. september 2012. Rejsen, som er blevet til i samarbejde med rejseforeningen Italiensk Forum, byder både på de berømte seværdigheder, men også mange mindre kendte, men ikke mindre spændende udflugtsmål. De guidede ture er tilrettelagt, så man får indtryk af Roms udvikling gennem tiderne.

Forum Romanum og Pantheon, middelalder- og barokkirker og spændende arkitektur fra begyndelsen af 1900-tallet i Coppedé-kvarteret og Villa Torlonias Casina delle Civette er blot nogle af de ting, der er på tapetet. Der vil også blive tid til på egen hånd at gå i dybden, besøge nogle af de utallige museer og slentre gennem gaderne og nyde byen og folkelivet.

Casina delle Civette, Uglernes Hus, fra 1840. Uglen er brugt som et symbol i mange af husets udsmykninger, deraf navnet. Foto: museivillatorlonia.it

Grundpris inkl. udflugter og rundvisninger kr. 5970,-. Du kan læse det detaljerede program for rejsen på http://italiensk-forum.dk/pages/rom-september-2012.php og tilmelde dig på italiensk@forum.dk. Husk at oplyse, at du er medlem af Romselskabet S.P.Q.R.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: