Mød Romselskabet ved italienske markedsdage

Igen i år er Romselskabet S.P.Q.R. på pletten med en stand ved de italienske markedsdage på pladsen foran Thorvaldsens Museum. Lørdag den 11., 18. og 25. august 2012 kl. 10-16 er der masser af syns- og smagsindtryk fra Italien at finde her midt i København. Og vejrguderne har lovet at være med os på den italienske måde!

Italien kommer til København ved de italienske markedsdage. Foto: Thorvaldsens Museum

Stik hovedet forbi Romselskabets stand og hør om efterårets spændende arrangementer. Du kan også købe bøger med romersk indhold af kendte forfattere til yderst fordelagtige priser. Bøgerne sælges med store rabatter, og det er muligt at købe dem med forfatternes dedikationer, da både Thomas Harder og hans bror Andreas Harder (forfattere og medforfattere til adskillige bøger om Rom) vil være til stede ind imellem. Eva Ravnbøl (kendt bl.a. fra TV2′s Pasta Plus og DR’s Min Italienske Drøm) og fotograf Søren Rud signerer også deres bog, restaurantguiden Romerske Restauranter/Romerske Retter III.

Fra markedets andre boder sælges for eksempel sko, tasker, vin, interiør og keramik, kaffe, kage og is. Læs mere på www.thorvaldsensmuseum.dk.

Vel mødt! Vi glæder os til at se jer!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: