Det kribler i den romerske jord

Hør renæssancehavens historie, når Ole Fournais fortæller om Roms haver på Det Italienske Kulturinstitut

Hør renæssancehavens historie, når Ole Fournais fortæller om Roms haver på Det Italienske Kulturinstitut

Kom og hør, hvad der foregår i jorden under Forum Romanum og i Roms renæssancehaver, når mag.art. i klassisk arkæologi Karen Slej og cand.mag. og havehistoriker Ole Fournais fortæller på Det Italienske Kulturinstitut den 21. november.

Karen Slej indleder med foredraget ”Og de graver stadig: Forum Romanum og Palatin i fortid og nutid”, og efter en pause med aftenbuffet og vin fortæller Ole Fournais om ”Romerske renæssancehaver”.Anledningen er udgivelsen af Aarhus Universitetsforlags antologi ”Rom” i serien Vide Verden, hvor Karen Slej er medforfatter. I forlaget SFINX’ serie af kulturmagasiner, ”Havekunst og kultur ved Middelhavet” (2012), har Ole Fournais skrevet om italienske renæssancehaver.Romselskabet S.P.Q.R. benytter med glæde lejligheden denne aften til at formidle salget af de to udgivelser til favorable medlemspriser. Husk kontanter ved køb.Tid: Onsdag den 21. november 2012 kl. 19.00Sted: Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup

Pris og tilmelding: 195,00 kr. for medlemmer af Romselskabet S.P.Q.R., Italiensk Forum, Società Dante Alighieri og Det Italienske Kulturinstitut; 245,00 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding sker ved indbetaling til Romselskabet S.P.Q.R.’s kontonummer 3109 7950914534, senest mandag den 15. november 2012. Husk at anføre navn/navne på indbetalingen, der fungerer som tilmelding.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: