De er skøre, de romere!

Nutidsromere gør fortiden levende. Foto: romansociety.org

Vil du med om og se romerne bag facaden, kan du stadig nå at tilmelde dig foredraget den 10. november 2013 på Nationalmuseet. Her tager antropolog Bjørn Thomassen tager os med på en underholdende rejse i den romerske nationalkarakter.

Hvordan bygges der, handles der, køres og parkeres der? Hvad er romernes forhold til lovlighed og – især – ulovlighed? Hvordan lever og opfører romerne sig i deres by og dens periferi? Og hvordan er Rom som storby eller provinsby – eller en by i en globaliseret verden?

I foredraget “Rom og romerne bag facaden” lukker Bjørn Thomassen, der er lektor ved Roskilde Universitetscenter, døren op til det moderne Rom. Han har boet mange år i byen, og hans store indsigt og viden om den formidler han med facts og humor til sit publikum.

Dato og sted: Søndag den 10. november 2013 på Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, København K

Program: Kl. 12.00: Brunch i Nationalmuseets Restaurant Julian Kl. 14.00: Foredrag i Nationalmuseets biograf ved Bjørn Thomassen

Pris: 295,00 kr. for brunch og foredrag 100,00 kr. for foredrag uden brunch

Tilmelding sker udelukkende ved at indbetale de respektive beløb på konto i Danske Bank 3109 7950914534 senest den 1. november 2013.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: