Rejs med til Thorvaldsens Rom. (Udsolgt)

 

Amor og Psyche, ca. 1807

Rejsen til Thorvaldsens Rom er nu udsolgt. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig rejsen til Thorvaldsens Rom, da rejsen er helt fuldtegnet.

Er du vild med Thorvaldsens smukke kunst?, er der intet bedre sted at nærstudere den end i kunstnerens egen by, I efteråret 2014 har du chancen for at komme med til Rom på en tur i Thorvaldsens tegn og besøge udvalgte steder, der er relateret til billedhuggeren. Visse af dem er normalt lukkede for offentligheden. Turen ledes af de erfarne rejseguider Mogens Bang og Søren Rud fra Romselskabet S.P.Q.R.’s bestyrelse, og nogle af højdepunkterne er de guidede ture ved Stig Miss, direktør for Thorvaldsens Museum. Tidspunkt: Den 3.-10. november 2014 Pris: Kr. 10.980 inkl. fly, transfer, hotel med morgenmad, lokal tranport, 7 måltider og heldagsudflugt til Olevano Romano. Tillæg for enkeltværelse: Kr. 3.150 Depositum: Kr. 2.500 pr. deltager betales senest den 30. april 2014 Program: Læs programmet for rejsen her Tilmelding: Send en mail til næstformand i Romselskabet S.P.Q.R. Mogens Bang på mogensbang@vesterdalen.dk for at reservere pladser

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: