Rom under fire Øjne

Invitation til julereception,
fotoudstilling, og vinsmagning

Torsdag d. 18 december kl. 16.30-18.30

Det Italienske Kulturinstitut
Gjørlingsvej 11, Hellerup
(5 min. Gang fra Hellerup st.)

Romselskabet S.P.Q.R.s bestyrelse vil med en lille julereception gøre opmærksom på den meget spændende og roste fotoudstilling ”Rom under fire Øjne” skabt af fotografen Søren Rud. Udstillingen er rundet af bogen af samme navn. Bogen har 22 år på bagen og er desværre udsolgt fra forlaget.
Fotografierne er historiske og fortæller om den romerske befolkning, som på den en side kunne optræde i en Fellini film, men som man også kan møde i Rom den dag i dag. Journalist Poul Arnedal, bogens forfatter, vil give billederne nyt liv ved at læse op af bogen ”Rom under fire Øjne”.

Dehlholm vine er inviteret til at præsentere nogle af deres udvalgte vine,særlig udvalgt fra små familiedrevne vingårde, der vil være smagning af flere gode italienske vine, som passer til julens forskellige måltider, med mulighed for at gøre indkøb til julen

Romselskabet runder smagsoplevelsen af med en god antipasti
Vi håber mange finder tid og vej til at komme forbi og ønske Glædelig Jul på Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup.

Mød fotografen, journalisten og vinexperten.
Find billige bog julegaver: Fx “Genbrugskirker”, “Romerske Obelisker”, Simen Ekern’s “Roma” eller “Romerske Restauranter/Romerske Retter”.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: