Tilbud til medlemmerne

Tilbud til medlemmerne
I Rom har selskabet indgået en aftale med tre kvalitetsrestauranter om særbehandling i form af ekstra service eller en lille
rabat på regningen.

Restaurantformularen (Formular) skal fremvises på restauranten ved ankomst, rekvireres hos selskabets formand Mogens Bang via mail. Så får man en underskrevet formular retur på mailen. Det er en god ide at bestille bord i forvejen

God fornøjelse og Buon appetito

Romrejse
Der er stadig ledige pladser til Romrejsen 2015. Kom eventuelt til orienteringsmøde den 24. september hos Fabio’s i Grønnegade 33 (Mødet er for allerede tilmeldte, men hvis du er interesseret er du velkommen). Se mere om rejsen her.

Blog
Romselskabet vil gerne anbefale Susanne Trudsø’s spændende og velskrevne blog: Rom set gennem mine briller. Der er link på ”Medlemmernes side” og på forsiden.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: