Foredrag og vinsmagning

Foredrag og vinsmagning

Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, 4.th
Onsdag den 12. september kl 17.00

Steffen Heiberg, historiker, forfatter og fhv museumsinspektør, vil fortælle om middelalderens Rom mellem ødelæggelsen af akvædukterne under goterkrigene i 530’erene og frem til begyndelsen af 1300-tallet, hvor paverne forlod byen.
Foredraget tager udgangspunkt i kapitlerne om Rom i bogen ”En ny begyndelse. Europas kulturhistorie i middelalderen” fra 2008.

Sommelier og Master of Wine studerende Litta Larsen, med bopæl i Rom, vil give en indføring i sicilianske vine med smagsprøver og fortælle om naturvine, økologiske og biodynamiske vine. Derefter bydes der på en 2 retters menu hvor vinene kan nydes sammen med maden. Læs her om Litta Larsen og hendes virksomhed i Rom.
Hos Gastronomisk Innovation ser vi det som vores fornemmeste opgave hele tiden at nytænke og optimere mødet mellem mennesker ved hjælp af gastronomi. Derfor er vi Gastronomisk Innovation. Vores kompetente team af innovative kokke, dygtige projektledere og passionerede samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde en unik 360-graders løsning, hvad end jeres behov måtte være, og vi er altid åbne over for nye spændende idéer, forslag og opgaver. Vi har rig erfaring med alt lige fra unikke private dining-oplevelser til produktlanceringer og -smagninger, kokkeskoler, workshops og teambuilding samt opskriftsudvikling og food styling.
Sted: Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, 4.th
Tid: Onsdag den 12. september kl 17.00
Prisen er incl. en 2 retters menu med 2 glas vin. Medlemspris 360,00 kr 400,00 kr for ikke medlemmer.
%d bloggers like this: