Bogpræsentation: En middag i Rom

Bogpræsentation: En middag i Rom. Verdenshistorien i et måltid

 
Den norske madskribent, restauratør og kulturhistoriker Andreas Viestads har skrevet bogen En middag i Rom. Verdenshistorien i et måltid. Gennem et romersk måltid – helt præcist pasta carbonara – tager Andreas Viestad os med på en kulinarisk rejse tilbage i historien. Det handler om, hvordan en lille by inde i landet blev verdens største imperium, og om hvordan man i antikken satte importen af mad og vin i system for at kunne mætte de mange munde i Rom.
Andreas Viestad kommer til København den 11. maj, hvor han i det italienske madtempel SuperMarco vil fortælle om sin bog og dykke ned i de enkelte ingredienser i pasta carbonara alt imens, at vi selv spiser pasta carbonara.
Arrangementet starter kl. 19.00 med velkomst, et glas prosecco og lidt snacks i SuperMarco’s café. Man er dog meget velkommen til at komme tidligere, hvis man gerne vil handle i butikken før arrangementet.
Efter velkomsten rykker vi kl. 19.30 til Piazza Grande inde i butikken, hvor der vil være dækket op. Når vi er bænket, vil maden, vin og vand blive serveret, og Andreas Viestad vil præsentere sin bog og den historiske fortælling om ingredienserne. Til dessert er der citronsorbet.
Tidspunkt: 11. maj kl. 19.00. Arrangementet slutter forventeligt cirka kl. 22.00.
Prisen for arrangementet er 390,- kr. for medlemmer af Romselskabet og 470,-kr for ikke-medlemmer.
Adresse: SuperMarco, Støbegodsvej 1, 2450 København SV
Transport: Bus 7A kører hvert 6.-7. minut fra København H (det lange busstoppested overfor Tivoli) mod Sjælør station til stoppestedet Frederiks Brygge, som er blot 200 meter fra SuperMarco’s indgang. Ligeledes kører bus 7A fra Sjælør station mod København H hvert 6.-7. minut. Senere på aftenen (efter arrangementets afslutning) kører busserne hvert 10. minut i de to retninger.
Hvis man kommer i bil, kan man holde på P-pladsen bag ved SuperMarco, hvor der er 2 timers gratis parkering. Arrangementet vil være mere end 2 timer, og man skal da ud og flytte bilen/P-skiven undervejs. Det foreslås derfor, at man parkerer i P-huset foran SuperMarco  (ovenpå Netto). Også her er der 2 timers gratis parkering, og man kan så her supplere yderligere parkering via betaling med diverse parkeringsapps.
Praktisk beklædning: Spisningen vil foregå på Piazza Grande i butikken, hvilket er området foran delikatesseafdelingen. Da der er flere kølemontrer i nærheden, kan det være hensigtsmæssigt med en lun trøje, selvom vi til den tid er nået til milde maj og de lyse nætter.
Bogsalg: Andreas Viestad’s bog En middag i Rom. Verdenshistorien i et måltid. vil være til salg med rabat i forbindelse med arrangementet.
%d bloggers like this: