Det usynlige Rom

Bogpræsentation og vinsmagning

Det usynlige Rom

Journalist Jesper Storgaard Jensen, som Romselskabets medlemmer kender gennem hans beretninger fra Rom under Corona-pandemien, fra årets medlemsgave Garbatella – Roms rebelske perle og fra en bogpræsentation  om restauranter i Rom samt fra Romselskabets seneste rejser, hvor vi har mødt Jesper Storgaard Jensen og er slentret igennem forskellige bykvarterer.

For få dage siden udkom Jesper Storgaard Jensens bog Det usynlige Rom og den 11. maj 2022 vil han præsentere den for Romselskabet. Forlaget skriver om bogen:
Til alle os, der ikke kan få nok af Rom – og som også gerne vil lære byens mindre charmerende sider at kende. Det usynlige Rom er en personlig beretning om byen, der som ingen anden kan bringe dig i ekstase og fortvivlelse på én gang.
Bogens forfatter, journalist Jesper Storgaard Jensen, har interviewet forfattere, filmfolk, hjemløse, folk fra den sociale sektor og ganske almindelige borgere og tilsat sine egne observationer og oplevelser for at tegne et kærligt, kritisk og realistisk portræt af den evige stad. Nyd også Jespers flotte fotos, der pryder bogens sider.
Bogen kan købes inden 11. maj til 240,-kr (normalpris 299,-kr), hvis man skriver til Susanne Trudsøe (susanne.trudsoe@live.dk) og aftaler afhentning eller evt. levering. Bogen vil også blive solgt ved arrangementet til samme pris.

Vinsmagning og foredrag ved vinhandler Carlo Merolli

Carlo er mangeårig vinimportør af italiensk og lidt af en ”grand old man” i vinmiljøet i Danmark. Carlo vil øse af sin viden om italiensk vin og præsenterer de flasker vi skal nyde til vores antipastaanretning.
Tid: 11. maj kl. 17.30 – 20.30.
Sted: Salon K. Huset Rådhusstræde 13, København K.
Pris for bogpræsentation, vinsmagning og en let anretning: 330 kr
Tilmelding sker udelukkende ved køb af billet på billetportalen Safeticket link.
%d bloggers like this: