Evighedernes by ROM

Romselskabet har hermed fornøjelsen af at præsentere den anmelderroste nyudgivelse

Evighedernes by ROM

i samarbejde med Gads Forlag og bogens tre forfattere:
Lektor ph.d. Louise Nyholm Kallestrup, lektor ph.d. Jesper Majholm Madsen og professor lic.phil. Nils Arne Sørensen alle SDU.
Efter forfatternes indlæg vil vores gode huskok Søren Thybo diske op med italienske lækkerier.  Og Dehlholm Vin leverer som altid gode hvide og røde vine.
Arrangementet foregår i
Salon K Rådhusstræde 13. København K
Tirsdag den 1. oktober kl 18.30-21.00
Bogen, som kan købes til favørpris kr 210,00 (pris i boghandelen 249,00 kr) fortæller Roms dybt fascinerende historie, om de historiske og politiske strømninger, der har skabt byen, og om hvordan forskellige tiders magthavere har formet og omformet den. Bogens udgangspunkt er, at Rom er helt enestående, fordi byen tre gange har været centrum for politiske og kulturelle projekter, der har opfattet sig selv om evige: det romerske kejserrige, den katolske kirke og den italienske nationalstat. Ikke nok med det. Gennem 2.000 år har byens magthavere helt bevidst fremvist disse projekter (og deres egen magt) i byens rum i form af byggeri, monumenter og byplanlægning. Bogen forklarer hvorfor og viser hvordan, og de tre forfattere vil uddybe bogens udgangspunkter og illustrere dens pointer med konkrete eksempler. Der er godt med billeder i bogen – det bliver der også denne aften.
Pris: 220,- kr. incl. et let måltid. 280,- kr. for ikke medlemmer
Tilmelding sker udelukkende ved indbetaling til Romselskabets konto i Jyske Bank, reg.nr. 7854 kontonr. 13 61 115 senest fredag den 28. september 2019. Husk at skrive navn/navne ved indbetalingen.
%d bloggers like this: